King of the Hill - 7 Haziran 2017 Güncellemesi

Herkese merhaba,

Zırh değişiklikleri için hızlı bir güncelleme var. Bu değişiklikler bu gece TEST sunucusuna yapılacak ve yarın oynamaya hazır olacak. Canlı oyuna kıyasla bu, herkesin kabul edebileceğini düşündüğümüz ufak değişikliklerdir, çünkü dahili olarak daha büyük değişiklikler hakkında daha derin tartışmalar yapıyorduk ve topluluğun bazı önerilerini tartışmanın vakti geldi.
King of the Hill - 7 Haziran 2017 Güncellemesi

İşte değişiklikler King of the Hill - 7 Haziran 2017 Güncellemesi

Çelik zırh crafting zamanının eski süresine geri döndük, mevcut enerji değerini korudu ve 1 saniyede kalmaya devam edecektir.

Kask parlatma süresi, testte olduğu gibi 1 saniyelik bir yapım süresinde kalacaktır (mevcut olarak 3 saniyedir)

Lamine edilmiş zırhlar dünyadaki mevcut spawn ve kaplama hızlarında kalacaklar

Bir sonraki büyük güncellemede (Bilgilendirme yakında) yapılacak bazı değişiklikleri tartışacağız ve sizlere yakın gelecekte biraz fikir verebileceğiz

Lamine zırhlarını airdroplara koyacağız ve airdrop yağma tablolarını ayarlıyoruz

Hava alanlarının %47,5'inde lamine edilmiş bir zırh bulunacaktır (5 katta 2 lamine zırh)

Hava alanlarının %47,5'inde av tüfeği olacak

Hava alanlarının %5'i hem av tüfeği hem de lamine edilmiş zırhlara sahip olacak (5 'de 2 lamine zırh)

Genel bir özet olarak, mevcut live server çevresiyle kıyaslandığında, kask parçalama süreleri azaltılır; geçici üretim zamanı aynı kalır, zırh craft süresi aynı kalır ve her airdroplarda bırakılacak şekilde ayarlanır Ya bir lamine edilmiş zırh, ya bir av tüfeği ya da her ikisi de var.

Bahsedildiği gibi bunlar test sunucusuna kısa sürede gidecek olan güncel değişikliklerdir. Topluluğun hala çok fazla geri bildirim aldığımızı ve bir sürü güzel öneri duyduğumuz gerçeğini vurgulamak isterim; bunları test sunucusunda bulmaya yaklaştığımızda daha fazla değişiklik hakkında konuşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder