H1Z1: Just Survive oyunu

H1Z1 ekibi hız kesmeden gelişen popülasyonundan sonra her iki oyun tarzına da çok fazla yoğun bir ilgi aldı ve sonunda oyunu iki ayrı bir oyun olarak piyasaya sürme kararı aldı. Bunlardan biri de H1Z1: Just Survive.
H1Z1: Just Survive

H1Z1: Just Survive oyunu, H1Z1 ikiye ayrılıyor

H1Z1: Just Survive oyunun sadece survival modu olacak ve serverlar bu alanda çalışacak. Oyunda crafting, base yapımı, eşya toplama ve diğer hayatta kalma koşulları geçerli olacak. Bu oyun için ise geliştirici ekip diğer türlerden tamamen bağımsız çalışacak ve oyunun daha efektif geliştirilmesine olanak sağlanacak. Böylece 17 Şubat 2016 tarihinden itibaren artık oyunlar ayrılmış olacak ve kullanıcılar ile bu şekilde buluşacak. Airdrop biletleri bu oyun için kullanılabilecek. Event biletleri ise diğer bir isimle piyasaya çıkacak olan H1Z1: King of the Kill oyununda kullanılacak.

Oyuna 16 Şubat 2016 tarihine kadar sahip olan herkes 17 Şubat'tan itibaren her iki oyuna da steam üzerinden sahip olabilecek. Ancak 17 Şubat'tan sonra yapılacak alımlarda oyun severlerin her iki oyun için de ayrı ayrı ücret ödemesi gerekecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder